Automatiseringsproject door BNK Mechatronica. Dit project is volledig volgens de wens van de klant door BNK Mechatronica ontworpen, geproduceerd en in bedrijf gesteld bij van Diepen Bloembollen BV in Hoogwoud. In te halen kratten kunnen naar wens worden geleegd op de daarvoor gemaakte kettingbaan alvorens deze door de op maat gemaakte robotklem worden gepakt en op een band richting het portaal worden getransporteerd. Daar worden de kratten per 15 klaargezet voor het portaal. Het portaal pakt deze 15 kratten en zet ze weg op een container. Voorafgaand heeft het portaal 15 te reinigen kratten gepakt en weggezet op een transportband. Hier worden de kratten per stuk geleegd en in de wasser getransporteerd. Achter de wasser worden de kratten per twee omgekeerd in de glijbaan. Het restwater wordt opgevangen. Op de band worden de kratten klaargezet voor de robot om deze weer op te stapelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.